Trygg & smidig betalning med Klarna Grupp eller företag? Kontakta oss för offert Kundtjänst - info@weego.se

Hampus Nessvold Ta det som en man

Visa som Rutnät Lista

Hampus Nessvold är just nu ute på en rikstäckande vårturné med hyllade föreställningen ”Ta det som en man”. Nerikes Allehanda gav 4 av 5 i betyg och skrev ”Publikens jubel är ögonblickligt och öronbedövande” och Jönköpings-Posten konstaterade att ”Hans sångröst får teatern att skaka”. Vårens föreställning i Halmstad var utsåld, därför återkommer Hampus ännu en gång - den 26 september!

Intresset kring Hampus Nessvolds debutföreställning har varit stort runt om i landet. Hittills har samtliga föreställningar varit slutsålda och publikreaktionerna varit starka. ”Ta det som en man” är en personlig skildring av samhällets negativa mansnormer – med gränslös humor, musik och viss tragik vill Hampus få publiken att reflektera över mansrollen. 

I ”Ta det som en man” får vi följa med Hampus på en tankeväckande resa från barndomen i Värnamo fram till idag. Föreställningen förstärks av flera musikinslag där Hampus bland annat framför egenskrivna låtar som ”Be a Man” och ”Harder Faster”. 

- ”Att ställa sig framför en publik och visa upp sin mest sårbara sida och samtidigt be om att få bli accepterad som man är, det är det läskigaste och mest befriande jag gjort. Jag är verkligen överväldigad av den fina responsen från publiken och ser fram emot att fortsätta sprida mitt budskap genom den här föreställningen i höst”, säger Hampus Nessvold.

Get smoooth

  • Evenemangspaket från 999kr / per person
  • I paketet ingår - evenemangsbiljett, del i dubbelrum, frukostbuffé
  • Sverigeturné med 21 stopp under 2019
  • Välj det turnédatum som du önskar boka biljett till
  • Spelas mellan 20 sep - 28 nov
Vi hittade inga produkter för ditt val.