Trygg & smidig betalning med Klarna Grupp eller företag? Kontakta oss för offert Kundtjänst - info@weego.se

Sissela Kyle - Etta på listan turné

Visa som Rutnät Lista

I vår tar Sissela Kyle sin nya succéföreställning på turné. “Etta på listan!” hade premiär i torsdags och höjdes till skyarna av både publik och kritik. I höst spelas den i Stockholm och Göteborg, men nu är det klart att redan i februari tar hon ut den till övriga landet. Biljetterna är släppta!

– Jag skämtar och talar allvar om sånt jag funderat på, till exempel sex, sprit och samtalstonen på nätet, säger Sissela Kyle.

Sissela Kyle har vunnit en lång rad priser för sina insatser på scen och har bland annat utsetts till Sveriges roligaste kvinna. Nu är hon tillbaka med en ny soloföreställning. I "Etta på listan!”, berättar hon om sin besatthet av att göra listor, bjuder på sång, dans, en kavalkad av Göteborgshumor och andra ämnen som ligger henne varmt om hjärtat.

– Det övergripande temat är min känsla av tidlöshet och min gränslösa kärlek till festliga fruntimmer, säger Sissela Kyle.

På scenen medverkar även multi-musikern Sara Niklasson, manus har Sissela Kyle skrivit tillsammans med Calle Norlén och för regi svarar Emma Bucht.

Get smoooth

  • Evenemangspaket från 1190kr/pers
  • I paketet ingår - konsertbiljett, del i dubbelrum, frukostbuffé
  • En natt ingår, boka fler i kalendern med några knapptryck!
  • Totalt 21 stopp på Sverigeturnén
  • Spelas mellan 10 okt - 19 april
Vi hittade inga produkter för ditt val.