Trygg & smidig betalning med Klarna Grupp eller företag? Kontakta oss för offert Kundtjänst - info@weego.se

Om Weego


Weego.se ägs till hundra procent av WeeGo Scandinavia AB (559179-0547) är som ett svensk bolag startat hösten 2018. Vi är en förmedlande verksamhet av biljetter till evenemang, hotellvistelser och i begränsad omfattning resor i Sverige och runtom i världen. Vi har täta samarbeten med ledande arrangörer och varumärken inom kulturvärlden samt hotell- & resebranschen. Weego hjälper dig före och efter ditt köp via e-post och chatt, tveka inte att höra av dig om du har några frågor om din beställning.

 

Vår bakgrund
Grundarna bakom Weego har arbetat med e-handel sedan 2008. Tidigare har vi arbetat med försäljning inom Nordens största e-handelskoncern Qliro Group och även stora detaljhandelskedjor såsom Onoff och MediaMarkt. De senaste 15 åren har vi haft förmånen att leverera service och produkter till kunder i Norden och framförallt den Svenska marknaden. Vi tror på att erbjuda kunder en komplett och okomplicerad köpupplevelse kombinerat med ett fördelaktigt pris genom en kostnadseffektiv och internetbaserad affärsmodell.

 

Vår vision
Vi är en verksamhet med ambition att bli upplevelsecentrumet online. Oavsett om man vill till England eller Italien och se fotboll, till Spanien och se Formula 1, till Las Vegas och se Celine Dion, eller till Stockholm och se Tommy Körberg på Göta Lejon – så ska man hitta en bra paketdeal på Weego.se. Vår idé är att ge en ny och modern köpupplevelse till marknaden kombinerat med ett bredare och samlat utbud samt smidigare köpprocess av paket än vad som finns idag.