Trygg & smidig betalning med Klarna Grupp eller företag? Kontakta oss för offert Kundtjänst - info@weego.se

Weeping Willows Christmas Time Has Come

Visa som Rutnät Lista

Weeping Willows gör det igen! I vinter är det dags för succén "Christmas Time Has Come Tour” att åka på turné för femte gången. Aftonbladet har beskrivit konceptet som ”Årets vackraste julkonsert” och den 30 november är det turnépremiär i Sandviken. Därefter följer konserter i Göteborg, Stockholm och Jönköping. Biljetterna släpps den 23 augusti kl 10.00.

År 2014 släpptes det guldskivebelönade julalbumet ”Christmas Time Has Come” som följdes upp av en utsåld julturné runt om i Sverige. Succén återvände året efter, även då med ”lapp på biljettluckan”. Därefter tog bandet en paus från julen för att planera firandet av sitt 20-års jubileum. År 2017 återupptog Weeping Willows traditionen då de både släppte nytt material i form av minialbumet ”Snowflakes” och åkte på turné. Även den gången samt förra året spelade bandet inför utsålda hus.

I år är det femte gången ”årets vackraste julkonsert” är på turné där Weeping Willows bjuder på en blandning av låtar ur sin tjugotvå år långa karriär dock med tonvikt på "Christmas Time Has Come” och ”Snowflakes”.

Get smoooth

  • Evenemangspaket från 1399kr/pers
  • I paketet ingår - konsertbiljett, del i dubbelrum, frukostbuffé
  • Sverigeturné med 4 stopp under 2019
  • Välj det turnédatum som du önskar boka biljett till
  • Spelas mellan 30 nov - 21 dec
Vi hittade inga produkter för ditt val.