Trygg & smidig betalning med Klarna Grupp eller företag? Kontakta oss för offert Kundtjänst - info@weego.se

Sanna Nielsen Mitt Sanna Jag

Visa som Rutnät Lista

Äntligen får Sanna Nielsen göra sin alldeles egna show – ”Mitt Sanna jag”. Det blir en kväll med internationella influenser och mängder med hits av Sanna musikaliska förebilder, så som Fleetwood Mac,Michael Jackson, Gladys Knight, Celine Dion, Diana Ross och många fler. Men naturligtvis kommer även Sannas största hits och hennes egen historia att fläta samman din upplevelse på Hamburger Börs.

Det blir en show och kväll med fest och glädje men även en historia om utanförskap, kamp, ärlighet och massor av kärlek till musiken. Kort och gott en Sanna i en sprudlande innehållsrik show deluxe. Tillsammans med en stor ensemble och några av Sverige främsta musiker, och med stor öppen famn och hjärta, bjuder Nielsen in dig till sitt SANNA jag.

Vi garanterar dig musik och arrangemang och en och annan överraskning som får dig att svepas med i dans, sång och glädje. Allt paketerat, designat och presenterat i en show deluxe av några av Sveriges främsta showmakare. Manus av Camilla Läckberg, text av Callé Norlén. Kostym av Lars Wallin och Ida Lanto. Regi Vera Prada.

Get smoooth

  • Evenemangspaket från 1099kr / per person
  • I paketet ingår - evenemangsbiljett, del i dubbelrum, frukostbuffé
  • Sverigeturné med 20 stopp under 2019
  • Välj det turnédatum som du önskar boka biljett till
  • Spelas mellan 14 sep - 2 nov
Vi hittade inga produkter för ditt val.