Trygg & smidig betalning med Klarna Grupp eller företag? Kontakta oss för offert Kundtjänst - info@weego.se

Är du vår nya kollega?

Hjälp oss skapa framtidens e-handel.

Vi är en verksamhet med ambition att bli upplevelsecentrumet online. Oavsett om man vill till England eller Italien och se fotboll, till Spanien och se Formula 1, till Las Vegas och se Celine Dion, eller till Stockholm och se Tommy Körberg på Göta Lejon – så ska man hitta en bra paketdeal på Weego.se. Vår idé är att ge en ny och modern köpupplevelse till marknaden kombinerat med ett bredare och samlat utbud samt smidigare köpprocess av paket än vad som finns idag.

Vill du jobba på Weego?

Vi växer så det knakar och söker ständigt efter nya eldsjälar som kan komplettera vår kunskapsbank. Vi behöver ständigt utvecklas för att vara i framkant och det behövs alltid ny talang för att växa lönsamt och i rätt riktning. Känner du att Weego verkar som en spännande arbetsplats och att du vill bidra till framtidens e-handel? Skicka ett mail till info@weego.se med en ansökan, så tar vi det därifrån! Ser fram emot att höra från dig.  

Söker du praktikplats?

Vi tar gärna emot praktikanter på Weego och älskar energin och nytänkandet som dessa medför. Att ta sig ann en utmaning med nya, ofärgade ögon är precis vad vi behöver! Känner du att Weego skulle vara en spännande praktikplats och att du har nya spännande idéer att dela med dig av? Perfekt, skicka ett mail till info@weego.se