Trygg & smidig betalning med Klarna Grupp eller företag? Kontakta oss för offert Kundtjänst - info@weego.se

Vi skräddarsyr ert grupp- eller företagsevent för just era önskemål

Ska ni ha en kickoff för arbetsgruppen, julfest för företaget eller ett jubileum att fira? Vi hjälper er med ert företagsevent till något att minnas och skräddarsyr till just era önskemål. Vi bygger era företagsevent, allt från idé till genomförande, i linje med syfte och budget.

 

Ring 010 - 750 05 58 eller maila info@weego.se

 

Konferensen

Slipp trötta företagslokaler och mötesrum! Med vårt breda kontaktnät av hotell och konferensanläggningar hittar vi en passande anläggning för just er konferens. Är ni en liten arbetsgrupp som bara vill komma undan vardagens lokaler, eller är ni ett större företag som vill samla hela personalstyrkan - Vi löser alla möjliga uppdrag och skräddarsyr efter era behov och önskemål.

 

 

Teambuilding / gruppaktivitet

Behöver ni komma bort från jobbets lokaler och hitta samman i gruppen? Eller är ni ett gäng vänner som önskar hitta på någonting tillsammans, men inte riktigt vet vad som finns i tilltänkt område? Vi har kontakt med mängder av anläggningar och aktivitetsbolag över hela Sverige för att hitta ett passande upplägg för just er grupp.

 

 

Företagsfest / Julbord

Söker ni en glamorös lokal, för det stora firandet? Eller mindre lokal i ett spännade område? Vill ni ha logen till ett fotbollsevenemang, eller sitta på ett trendigt hak mitt i stan? Varje fest kräver sin speciella omgivning och inget arrangemang är sig likt. Allt handlar om vad ni vill skapa för känsla och hur vi kan hjälpa er förmedla denna vidare till gruppen. Just det är vi proffs på! Vi har en uppsjö olika miljöer, lokaler och restauranger som vi genom åren byggt upp ett samarbete med. Låt oss hjälpa er skapa den perfekta festen!

 

 

Ring 010 - 750 05 58 eller maila info@weego.se